[ comfort zone ]


TRANQUILLITY PRO-SLEEP MASSAGE

Ayurvedische en Maleisische massagetechnieken - Een massage die werkt op drie zintuigen, waardoor de behandeling zorgt voor diepe ontspanning en een betere nachtrust en diepere slaap. De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, de Tranquillity™ Sound, verschillende massagetechnieken en het gebruik van zachte brushes brengen lichaam en geest in een rustige, vredige toestand. De behandeling zorgt voor mentale rust en een gevoel van ontspanning, wat resulteert in een betere nachtrust en diepere slaap. De huid voelt gehydrateerd en zijdezacht aan.  Geschikt voor iedere huidconditie. Uitermate geschikt voor mensen met stress of slaapproblemen. Deze massage bieden wij aan in twee varianten.

50 minuten € 69

TRANQUILLITY PRO-SLEEP MASSAGE DE LUXE

65 minuten € 85
inclusief hoofdhuidmassage

-

Indiase hoofdhuidmassage

Heb je last van veel drukte in je hoofd? Vermoeide ogen, gespannen schouders en nek en veel hoofdpijn? Deze Indiaanse massagevorm is zowel zacht als stevig en je gelaat wordt ook meegenomen. Zo vloeien tijdens deze behandeling al je spanning en zorgen weg en worden blokkades opgeheven.

Het bevorderd je nachtrust. Pijn en stijfheid worden verlicht.

25 minuten € 40

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage kalmeert en doet herleven en verjongen. Trakteer jezelf op een heerlijke massage en de voordelen zullen direct merkbaar zijn. Een ontspanningsmassage zorgt voor rust en harmonie in het lichaam.

35 minuten € 49
50 minuten € 65

Hot stone massage

Wanneer je op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hot stone massage uitkomst. Deze massage is namelijk enorm populair vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de hot stone massage worden er heerlijke oliën en warme nauurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.

Tijdens de massage worden er platte, warme basaltstenen gebruikt die op specifieke punten van het lichaam worden geplaatst. Deze punten reguleren de energiestromen in je lichaam en met behulp van de massage met warme stenen wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Naast ontspanning zorgt een hot stone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

Een hot stone massage is ideaal wanneer je vermoeid bent. De massages variëren van 50 tot 65 minuten en zijn enorm rustgevend en ontspannend. Na een hot stone massage voel je je weer opgeladen en zit je lichaam vol nieuwe energie. Daarnaast helpt deze massage bij het verlichten van verschillende pijnen en kwaaltjes.


50 minuten € 65
65 minuten € 80