Even voorstellen

Ik ben Marlinda Bladt, 42 jaar en heb inmiddels 22 jaar ervaring in huidverzorging.

In 1999 studeerde ik af aan het Alfa College te Emmen als allround schoonheidsspecialiste en tevens behaalde ik mijn MKB diploma.

Mijn eerste echte baan als schoonheidsspecialiste kreeg ik bij Beauty en Saunacentrum Anholts in Schoonebeek waar ik diverse wellness behandelingen uitvoerde en daardoor al veel kennis en ervaring heb opgedaan. In 2002 verhuisde ik naar Groningen waar ik 3 jaar heb gewerkt bij Ins Outs Beauty, een gerenommeerde schoonheidssalon in Groningen. Hier heb ik heel veel kennis opgedaan met name op het gebied van huidverbetering. Sterker nog… Dit werd mijn expertise! Mensen met huidproblemen waaronder bijvoorbeeld acnelittekens kon ik erg goed helpen door de intensieve en diepgaande werking van producten met o.a. fruitzuren.

Na 3 jaar in dienst te zijn geweest leek het me een enorm leuke uitdaging om zelf een schoonheidssalon op te richten. In 2005 verhuisde ik naar Gieten waar ik vanaf 1 november ben gestart met mijn eigen salon.

Inmiddels bestaat mijn salon al ruim 16 jaar. In deze jaren ben ik mij nog meer gaan specialiseren op het gebied van huidverbetering en definitief ontharen. Na verschillende cursussen en opleidingen te hebben gevolgd waaronder ontharingstechnieken kan ik spreken van een groot aanbod binnen onze schoonheidssalon. Behandelingen als permanente make-up, definitief ontharen en huidverbetering d.m.v. peelings en laser zijn allemaal mogelijkheden binnen onze salon evenals bindweefselmassage, make-up en wellness behandelingen.

Kijk lekker rond op onze website naar de tal aan mogelijkheden. Mocht je er niet uitkomen. Bel gerust of stuur een mail/app voor een gratis intake gesprek.

Je bent van harte welkom!

Ik ben Miranda Weidijk, 33 jaar en woon in Emmen. Inmiddels heb ik 12 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. In 2011 en 2013 heb ik voor Marlinda gewerkt tijdens haar zwangerschapsverlof. Daarna heb ik een aantal jaren bij Beauty & Wellness de Hunzebergen in Exloo gewerkt als schoonheidsspecialiste en assistent/plaatsvervangend beautymanager. Bij dit bedrijf ben ik in aanraking gekomen met het prachtige merk [ comfort zone ]. Heerlijke producten, subtiele geuren en geweldige massage behandelingen met zichtbare resultaten!


Toen was het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik gaan werken bij Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve in Burgum als schoonheidsspecialiste/hoofd beauty. Hier had ik de verantwoordelijkheid over de beautyafdeling, het begeleiden van stagiaires en het geven van trainingen.


De afgelopen 11 jaar heb ik binnen [ comfort zone ] en andere merken diverse trainingen gevolgd voor zowel gezicht als lichaam. Hierbij een aantal voorbeelden: Sublime skin anti-age (bindweefsel massage en fruitzuurbehandelingen), Sacred nature behandeling (biologisch), Tranquillity pro sleep massage, Himalaya salt lichaamsbehandeling, Indiase hoofdhuidmassage, Ontspanningsmassage, Hotstone massage, Lomi Lomi massage, Shiatsu massage, Deep Tissue massage, Kruidenstempel massage en Cupping massage.


Nu voelt het weer als thuiskomen bij Marlinda en geniet ik ervan om alle klanten weer in de watten te leggen en ze te voorzien van een passend advies. Mocht je vragen hebben over huidverzorging, massages, een passende gezichtsbehandeling of wil je graag een afspraak maken?

Stuur dan gerust een berichtje. Hopelijk tot gauw bij Puur Beauty Hoeve!
✔ Gediplomeerd in ontharingstechnieken
✔ GGD gekeurd
✔ Aangesloten bij Anbos

✔ Aangesloten bij zorgverzekeraars