Injectables

Cosmetische arts

Drs. Shelly Gangapersad

Ik bied medische en cosmetische behandelingen met botox & filler met natuurlijk resultaat. “Ik hecht veel waarde aan een persoonlijk advies. Mijn benadering zorgt er voor dat ik bij mijn klanten het optimale effect bereik. Daarbij zijn er altijd meerdere mogelijkheden om het doel te realiseren. Mijn tarieven zijn passend bij ieders budget.”

Gediplomeerd in ontharingstechnieken

GGD gekeurd

Aangesloten bij Anbos

Aangesloten bij Anbos

U kunt bij cosmetisch arts Shelly Gangapersad terecht voor injectable behandelingen.

Eén ochtend in de maand variërend van maandag en donderdag zal Dokter Shelly bij ons aanwezig zijn voor cosmetische behandelingen. De datums kunt u vinden in ons online boekingsprogramma onder het kopje Cosmetisch Arts. U dient altijd voorafgaande aan uw eerste behandeling een intakesprek te kiezen. Deze is gratis en vrijblijvend en duurt ongeveer 20 minuten. Mocht u ervan overtuigd zijn ook gelijk een behandeling te willen ondergaan kunt u daarnaast meteen een vervolgafspraak inplannen.

Ontvang bij je eerste afspraak 15% korting.

Cosmetisch arts, drs. Shelly Gangapersad heeft jarenlange ervaring, niet alleen op het gebied van botox en fillers voor de lippen, cheekbones of jawlines, maar ook bij medische behandelingen zoals migraine, overmatig zweten of tandenknarsen.

Een eerste intake is altijd gratis. Maak een afspraak bij Dokter Shelly en u krijgt een eerlijk advies op maat. Dokter Shelly werkt enkel met gecertificeerde producten o.a. zoals Restylane en Azzalure.

Dokter Shelly haalt alles uit de kast om jou te laten stralen, met een natuurlijk resultaat!

Uiteraard wordt er gewerkt conform de RIVM-richtlijnen.