06-33610418     info@puurbeautyhoeve.nl

Het gemak van laser ontharen                                                                                   

Nooit meer scheren, epileren, waxen of harsen?

Bij Puur Beauty Hoeve zijn wij specialist op het gebied van definitief laser ontharen. Gediplomeerd in Ontharingstechnieken en daarom bevoegd om met laser te kunnen en mogen werken. Wij werken met de Asclepion MeDioStar Monolith diode laser, de meest effectieve ontharingslaser die momenteel op de markt beschikbaar is. Naast het feit dat het zeer effectief ongewenste haargroei vernietigt, is de behandeling erg goed te verdragen dankzij het, zich van andere lasersystemen, onderscheidende koelsysteem welke constant op 4 graden blijft en afhankelijk van het huidgebied.

De MeDioStar laser is voorzien van de meest geavanceerde lasertechniek op het gebied van definitief ontharen. De laser zorgt dat de eiwitten in een haarzakje afsterven door middel van laserflitsen, ook wel pulsen genoemd. Door deze pulsen wordt het haarzakje vernietigd met als gevolg dat het haartje definitief is verwijderd. Immers geen haarzakje, geen haar!


Voor elk huidtype


Meest krachtige laser


Geen hersteltijd


Voor vrijwel alle haarkleuren


Ook laseren in de zomer
Effectiever dan IPL

LASER ONTHARING

Met de Asclepion MeDioStar high-power diodelaser bieden wij je het beste, krachtigste en nieuwste ontharingslaser van dit moment. Hij biedt de allernieuwste technologiën voor kwalitatieve en efficiënte behandelingen. Door het gebruik van een gecombineerde wavelength is het mogelijk ieder huidtype te behandelen. Met zijn 5000Watt en 360 graden koeling is het de krachtigste en koelste diodelaser op de huidige markt.


De MeDioStar laser geeft een definitieve haarreductie. Wij kunnen donkerblond, lichtbruin, donkerbruin en zwart haar behandelen. Witte haren worden d.m.v. een electrisch ontharingsapparaat apart verwijderd. Voor behandeling in het gezicht kom je veelal in aanmerking voor een vergoeding bij je zorgverzekeraar. Het aantal behandelingen liggen meestal rond 7-10 behandelingen voor het lichaam met tussenposen van 6 weken. Voor het gelaat zijn vaak meer behandelingen nodig. Dankzij de nieuwe technologien kun je nu ook in de zomer door behandeld worden en kunnen mensen met een donkere huid ook behandeld worden.Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek